Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
2 червня 2021 року викладачі кафедри прикладної економіки, підприємництва та публічного управління прийняли участь у проведені всеукраїнського круглого столу «SMART-спеціалізація регіону» базі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Кафедра менеджменту та адміністрування ВТЕІ КНТЕУ.
У вітальному слові завідувач нашої кафедри Олександра Вагонова відзначила, що смарт-спеціалізація регіону – це не тільки використання гарних практик економічної інтеграції з Європейським Союзом, а також дієвий інструмент прискорення відновлення національної економіки, під час подолання наслідків пов’язаних з пандемією вірусу Covid-19.
З доповіддю «Смарт-спеціалізація Дніпропетровської області в контексті стратегії регіонального розвитку» про сучасний стан та перспективи впровадження смарт-спеціалізації в області виступив доцент кафедри Владислав Чорнобаєв.
Запрошеними учасниками заходу виступили представники Вінницької обласної державної адміністрації, експерти агенції з регіонального розвитку та науково-педагогічні працівники.
 01.jpg
 02.jpg
 03.jpg
 04.jpg
 05.jpg


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт