Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
  11 червня 2018 року в НТУ «Дніпровська політехніка» за підтримки кафедри прикладної економіки та підприємництва факультету менеджменту відбувся майстер-клас на тему «Корпоративна безпека. Захист бізнесу від зовнішніх та внутрішніх загроз». Спікер – Александр Липский (Alexander Lipsky) (Голова комітету малого та середнього бізнесу Київської торгово-промислової палати. Керівник агентства «Lipsky Marketing Group»). Спеціально запрошений експерт – Євген Мотречко, представник газета "Частный предприниматель" (портал приватних підприємців України). 


01.jpg02.jpg
03.jpg04.jpg

  Важливість цього заходу в своєму вітальному слові наголосив Перший проректор університету проф. Oleksandr Aziukovskyi. На заході були присутні: директор навчально-наукового Інституту економіки проф. Швець В.Я., декан факультету менеджменту проф. Artem Bardas., викладачі, аспіранти, студенти факультету менеджменту та інших факультетів університету. 


05.jpg06.jpg
07.jpg08.jpg

  Олександр Липський акцентував увагу на важливості корпоративного комплаєнсу та юридичного супроводження бізнесу, конкретизував способи захисту бізнесу від пов’язаних з персоналом ризиків. В ході опрацювання конкретних практичних ситуацій слухачі заходу мали можливість протестувати власні знання, набуті під час навчання в університеті, висловити власну думку та поставити запитання спікеру. 
  Інформація майстер-класу може бути використана як в сфері приватного бізнесу, так і в сфері управління об’єднаними територіальними громадами при плануванні та реалізації програм/проектів їх соціально-економічного розвитку, наданні адміністративних послуг суб’єктам громади.


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт