Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу
    Участь провідних експертів в економічному форумі DEF’2017: Презедента Дніпропетровської торгово-промислової плати Жмуренка В.Г., начальника управління зовнішньоекономічних зв'язків ДТПП Кучерявенка С.В., проректора з наукової роботи ДВНЗ «НГУ» проф. Бешти О.С., завідувача кафедри прикладної економіки та підприємництва проф. Вагонової О.Г. сприятиме розвитку ділових відносин, підвищенню рівня ефективності співробітництва науки, освіти та підприємництва.
  001.jpg  002.jpg

  003.jpg   004.jpg


На заході відбулися цікаві зустрічі з Головою Антимонопольного комітету України в Дніпропетровській області Турковським О.Я., де в розмові з завідувачем кафедри прикладної економіки та підприємництва проф. Вагоновою О.Г., він наголосив на подальшому забезпеченні державного захисту конкуренції у підприємницькій діяльності та представниками Ощадбанку, які презентували банківську підтримку малого та середнього бізнесу, проявили зацікавленість у подальшій співпраці з кафедрою. 
  006.jpg     007.jpg

Також на практичному семінарі обговорено можливості взаємодії освіти та бізнесу задля економічного розвитку регіону з Віце-президентом Київської школи економіки Інною Совсун.


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт