Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

28 червня 2017 р. проф. Ян Сконієчні, продовжив цикл семінарів з практичних питань розвитку вищої освіти у Польщі на зустрічі з викладачами Державного ВНЗ «Національний гірничий університет», організованою кафедрою прикладної економіки та підприємництва спільно з кафедрою програмного забезпечення та комп’ютерних систем. У рамках заходу висвітлювались питання реформування системи вищої освіти та організаційної структури університетів, відзначалась роль вищих навчальних закладів у реалізації технологій післядипломної освіти.

04.jpg

З боку наших вітчизняних партнерів у семінарі взяла участь Єременко Наталія Юріївна – начальник управління аналізу даних структурної статистики та статистики фінансів підприємства (Головне управління статистики у Дніпропетровській області), яка наголосила на припустимих для бізнесу, викладачів та студентів університету способах отримання актуальної статистичної інформації для підготовки спільних із закордонними партнерами різноманітних проектів та програм.

01.jpg

Проф. Ян Сконієчні надав інформацію стосовно створення гнучкої основи функціонування сучасного університету та розвитку його стратегічного управління, головних напрямів інноваційних перетворень у системі викладання. Професор розкрив складові та окреслив механізми побудови університету, орієнтованого на комерціоналізацію знань та технологій, розвиток творчого потенціалу наукової та викладацької діяльності.

02.jpg

Кафедра прикладної економіки та підприємництва плідно працює із польськими колегами з питань стажування викладачів, спільної публікаційної діяльності та обміну методичними здобутками. Надалі заплановано поглиблювати співпрацю кафедри з польськими університетами в аспекті участі наших студентів у програмах міжнародної академічної мобільності, спільної роботи над дослідницькими проектами, спільного випуску фахівців освітніх рівнів бакалавр і магістр.

05.jpg

Проф. Ян Сконієчні висловив захоплення нашим містом, дружньою атмосферою, що панує у нашому університеті, гостинністю приймаючої сторони. Науковець переконаний в успішності та високому потенціалі вітчизняної освіти, якщо розвиток університетів та науковців буде вбирати в себе найкращі здобутки системи вищої освіти провідних європейський країн.

06.jpg

Професор відмітив, що інновативність є визначальною рисою організації освітнього процесу на кафедрі прикладної економіки та підприємництва, головною умовою забезпечення високого якісного рівня освіти випускників, а також те, що колектив кафедри прагне розвивати у студентів якості, що дозволять їм приймати обґрунтовані рішення щодо свого майбутнього, бути активними, конкурентоспроможними і мобільними на ринку праці.

07.jpg

Проф. Ян Сконієчні подякував за теплий прийом та запевнив у подальшому розвитку співпраці Вроцлавської політехніки з кафедрою прикладної економіки та підприємництва за широким спектром спільних наукових та освітніх проектів.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт