Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Преференції в торгівлі для розвитку міжнародного бізнесу

24 травня 2017 року завідувач кафедри прикладної економіки та підприємництва професор О.Г. Вагонова і доцент Л.В. Тимошенко прийняли участь в семінарі-практикумі на тему: «Як експортувати на різні ринки: обираємо ринок та веземо товар».

25.jpg

Спікерами семінару виступили провідні фахівці з ведення міжнародного бізнесу:
Микола Ларін, керівник проектів Асоціації експортерів і імпортерів «ЗЕД», експерт в галузі міжнародної торгівлі, сертифікований консультант ТПП України з питань експорту в ЄС. Він акцентував увагу присутніх на особливостях торгових угод України з ЄС, Канадою, США, надав практичні поради щодо вибору преференційного режиму для розвитку бізнесу та мінімізації ризиків у міжнародній торгівлі.

26.jpg


27.jpg

Віта Мірошниченко, експерт ЗЕД, керівник і засновник групи компаній «Капітал», спікер в ТПП України та МВА, член Американської торгової палати за напрямом «Міжнародний бізнес». Нею були надані практичні рекомендації щодо митного оформлення товару на експорт до країн з преференційним режимом торгівлі.

28.jpg

Практичні аспекти ведення міжнародного бізнесу є корисним надбанням викладачів кафедри для підготовки компетентних фахівців в сфері підприємницької діяльності у міжнародному бізнес-середовищі.

29.jpg

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт